Uwaga Piorun ! )
Na tę sobotę (19 grudnia) od 9 do 14 udało mi się załatwić, że możemy zrobić akcję zarobkową
w hipermarkecie Kaufland w centrum )
Jeśli ktoś nie wie, to akcja polega na tym, że stoimy przy kasach z puszkami koło siebie i pomagamy ludziom pakować zakupy, a oni w zamian mogą nam wrzucić pieniążka
w Tym samym czasie stoi na akcji IV Żółty Szczep Harcerski, więc dzielimy się z nimi :
Oni - 3 kasy; my - 3 kasy )
Niestety, mnie ani dh. Tomasza, ani dh. Kaliny nie będzie, więc musicie dac sobie rade bez nas )
Wiem, że dacie !
Wpisujcie tu kto w jakich godzinach chce stać
drużynowy
Zając Adam HO
Użytkownik
Ja tak samo,mogę stać nawet przez cały czas ^.^
Zatem teraz pierwsze 3 osoby, które się zgłoszą stoją od 9 do 14 (jednak trzeba tak zrobic, bo wszscy macie duzo czasu z tego co piszecie,a jeszcze jest inna rzecz, ale to w innym temacie )
Użytkownik
Ja też ^ ^
Ok, to wasza trójka śmiga do Kauflanda, a reszta chętna i wolna w tym czasie śmiga na akcję charytatywną )
Sobota - 9:00 - Kaufland - Jutro w szkole dh Dariusz Zając da wam puszeczki )
Myślę, że wiecie na czym polega akcja, w skrócie: (pakujecie ludziom zakupki, a oni w zamian moga wam wrzucic pieniążka )
Puszki są zaplombowane i opisane, po akcji w sobotę najlepiej by było jakbyście przyniosły (lub jedna z was przyniosła) je do mnie do domku i zbierzemy w tygodniu przed swietami (ewentualnie po sietach) komisję, która to policzy
)
Dla wiadomości. Z akcji zarobkowej ostatniej zarobiliśmy 76zł i 11 groszy ;]